U kunt livegebeurtenissen van Teams live of op aanvraag bekijken.

Een livegebeurtenis bijwonen of bekijken

1. Klik op de koppeling naar de livegebeurtenis. Zoals deze die u in de uitnodiging hebt ontvangen.
  2. U ziet verschillende instructies, afhankelijk van hoe u aan de gebeurtenis deelneemt, klik Of bekijk de gebeurtenis op het web. klik vervolgens Anoniem deelnemen.

Als de livegebeurtenis nog niet is begonnen, ziet u het bericht ‘De livegebeurtenis is nog niet begonnen’.

3. Onder aan het scherm bevinden zich besturingselementen waarmee u het live event kunt pauzeren, het volume en de videokwaliteit aanpassen.
Vragen stellen tijdens het live eventHet paneel voor vragen en antwoorden wordt alleen weergegeven als de organisatoren dit hebben ingesteld. Een vraag stellen:

1. Selecteer Vragen en antwoorden De knop Vragen en antwoorden rechts in het scherm.
  2. Typ uw vraag in het opstelvak en selecteer Verzenden. Noteer altijd uw naam in het daarvoor voorziene veld. Dit laat on toe om de vragen beter te kunnen beantwoorden.