Desktop

Deelnemen aan een Teams-vergadering vanuit de app

Selecteer agenda De knop Vergaderingen aan de linkerkant van de app om de vergaderingen te bekijken.

Vergadering met een deelnemen-knop

1. Zoek de gewenste vergadering en selecteer vervolgens deelnemen.
  2. Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering: Voer een vergadering in vanuit de uitnodiging voor uw Teams-vergadering.
  3. Kies de gewenste audio-en video-instellingen.
  4. Selecteer Nu deelnemen.

Deelnemen aan een Teams-vergadering op internet

Hebt u de Teams-app nog niet? Dan kunt u toch deelnemen aan een Teams-vergadering.

1. Selecteer Deelnemen aan Microsoft Teams-vergadering in het e-mailbericht met de uitnodiging.U kunt ook een inbelnummer en een vergadering-id uit het e-mailbericht gebruiken om in te bellen.
  2. U hebt twee mogelijkheden:
    • De Windows-app downloaden: Download de Teams-app.
    • Deelnemen op internet: Neem deel aan een Teams-vergadering op internet.
  3. Als u wilt deelnemen via internet, typt u uw naam en selecteert u Nu deelnemen.Als u een Teams-account hebt, selecteert u Aanmelden om de vergaderchat en meer weer te geven.
  4. Kies de gewenste audio-en video-instellingen.
  5. Afhankelijk van de instellingen van de vergadering gaat u naar een lobby waar deelnemers u kunnen toelaten.

Mobiel

Deelnemen vanuit agenda

Selecteer agenda De knop Vergaderingen aan de onderkant van de app om de vergaderingen te bekijken. Zoek de gewenste vergadering en selecteer vervolgens deelnemen.

De vergaderings-app in Teams wordt gemarkeerd met een vergadering die momenteel plaatsvindt en heeft een knop Deelnemen.