5 Sept 2020 – Veiliger inloggen met “Two Factor Authentication”

Online bijeenkomst bijwonen

Via de onderstaande knop is het mogelijk om de bijeenkomst online bij te wonen.

Hoe verbinden

1. Verbinding maken met de bijeenkomst

Klik op de knop bovenaan ‘Online volgen’ deze pagina, om de bijeenkomst te volgen.

2. Kies om verder te gaan in de browser

Vervolgens zal u 3 mogelijkheden zien.

• De Windows-app downloaden
  • Doorgaan in deze browser
  • Uw teams-app openen

Kies voor “Doorgaan in deze browser”

3. Geef toegang tot uw microphone en camera

Indien u zelf live uw vraag wenst te stellen, moet u de toelating geven om uw micro en uw camera te gebruiken.
Door nu op toestaan te klikken zal u niet automatisch in beeld zijn en zal uw micro ook niet automatisch actief zijn. Dit moet u tijdens de bijeenkomst nog activeren.

4. Geef uw naam in

Geef nu uw naam in. Het is belangrijk dat u hier uw voornaam en naam ingeeft, aangezien wij dit nodig hebben om de aanwezigheden te noteren.

5. Activeer uw Camera en Micro

Nu kan u ervoor kiezen om uw camera of micro te activeren tijdens de bijeenkomst.
Wij raden aan om de camera actief te laten en de micro even uit te schakelen.
Hierdoor zullen wij u niet onmiddelijk horen, maar zullen wij u wel zien. Indien u dit niet wenst kan u hier de optie voor de camera uitzetten?

6. Klik op ‘Nu deelnemen’

Klik op ‘Nu deelnemen’ om deel te nemen aan de bijeenkomst.

7. Gefeliciteerd!

U zit nu in de bijeenkomst!